• Facebook
 • Instagram DGAPV

Deutsches

Pflegenetzwerk

Ne kemi nevojë për specialistë nga sektori mjekësisë dhe kujdesit shëndetësor.

DGAPV Deutsches Pflegenetzwerk

Rrjeti me i madh gjerman i kujdesit shëndetësor nga Munihu po kërkon specialistë nga sektori mjekësisë dhe kujdesit shëndetësor. Përmes një marrëveshje me qeverinë federale, profesionistë të trajnuar nga vendet e treta marrin një marrëveshje paraprake brenda 15 javësh për të njohur profesionin e tyre të trajnuar dhe të kualifikuar në Gjermani përmes një procesi të përshpejtuar të njohjes dhe për të marrë një leje pune dhe qëndrimi në Gjermaninë.

Rrjeti gjerman i kujdesit shëndetësor rregullisht jep leksione mbi procedurën e përshpejtuar të njohjes së punëtorëve të kualifikuar në Tiranë (Shqipëri) dhe Prishtinë (Kosovë) dhe preferon të kërkojë punonjës në këto vende për vet kompaninë dhe partnerët e bashkëpunimit në Gjermani.

 

Kryesisht ne po kërkojmë punonjës për spitalet, shërbimet e kujdesit ambulator dhe shtëpitë e të moshuarve dhe presim me padurim çdo aplikim të kualifikuar.

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth punës në Gjermani si specialist i trajnuar,

ju lutemi hidhni një vështrim në videon tonë në të cilën do të njihni gjithçka në lidhje me procedurën e përshpejtuar të njohjes profesionale.

Regjistrohuni dhe mësoni më shumë për punën tonë.

Faleminderit për abonimin tuaj!

 • Facebook DGAPV
 • Instagram Carsten Winkler
 • Instagram Carsten Winkler
 

Cilat kritere personale duhet të plotësoni në mënyrë që të jeni në gjendje të aplikoni në Rrjetin e Kujdesit Gjerman?

Cilësitë

personale

Cilat kritere personale duhet të plotësoni në mënyrë

që të jeni në gjendje të aplikoni tek ne?

 1. Certifikatë A2
 2. Infermier të kualifikuar
 3. Patentë shoferi
 4. 20 deri në 44 vjet
 5. Flisni gjuhën gjermane
 6. Reputacion të mirë 
 7. Aplikimi fillestar për njohje
 8. Diplomë Bachelor ose Master

Ju duhet të merrni dokumentet e mëposhtme

për procedurëne përshpejtuar të specialistëve.

Na duhen dokumentet vijuese nga ju!

 1. Autorizim i nënshkruar
 2. Pyetësori i personelit
 3. Kopja të pasaportës me ngjyra
 4. Dëshmi e kualifikimit profesional
 5. Certifikatë e gjuhës Gjermane​ A2
 6. CV e kompletuar
 7. Vërtetime të trajnimeve profesionale
 8. Vërtetime të Punës

Për të aplikuar tek ne, ju lutemi shkarkoni këtë broshurë informacioni dhe lexojeni me kujdes!

Mirëserdhët!

 

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth procedurës së përshpejtuar të njohjes në Gjermani, se si mund të merrni një vizë pune për Gjermani brenda 3 muajsh, atëherë duhet ta shikoni këtë video.

Apliko tani

Ngjarjet tona të aplikimit gjithmonë zhvillohen në intervale të rregullta, ku rrjeti gjerman i kujdesit prezantohet dhe kërkon punonjës të rinj.

Këto ngjarje ndodhin në Prishtinë (Kosovë) dhe Tiranë (Shqipëri).

Ju dëshironi të merrni pjesë në një ngjarje aplikimi falas dhe të aplikoni tek ne?

Ju lutemi zgjidhni ngjarjen në të cilën dëshironi të merrni pjesë më poshtë.

 

Ju mund të regjistroheni në seminarin duke përdorur një formular regjistrimi.

Ju dëshironi të kontaktoni me ne?

Na shkruani një email këtu...

Keni pyetje të mëtejshme? Në listën tonë të FAQ, ne u përgjigjemi pyetjeve më të shpeshta në lidhje me procedurën e përshpejtuar të punëtorëve të kualifikuar dhe kërkesën tuaj për të punuar në Gjermani.

FAQs

Sa zgjate procedura e marrjes se vizes?


Procedura e marrrjes se Vizes zgjate nga 12 deri 15 Jave.
A mund ti marr antaret e familjes ?


Po! Nese aplikuesi deshiron qe ti marr edhe antaret e familjes siq jane Femijet apo Bashkshorti-ja , mund te aplikojne direkt me aplikuesin qe ne fillimin te procesures.
A eshte DGPAV nje agjencion punesimi


Jo! DGAPV eshte nje punedhenes gjermane , qe ka nje Pflegedienst (Infermier shtepiak) dhe Fizioterapi te vet, dhe kerkon puntore te ri per vet kompani si dhe per kompanit me te cilat kane nje bashkpunim te ngushte.
A mund te aplikoj edhe me Shkoll te mesme te infermierise?


Po! Cdo aplikues qe ka perfunduar Shkollen e mesme te infermierise apo i ka perfunduar studimet Bachelor/Master ne infermieri ka te drejt te aplikoj.
Cfare Certifikimi te gjuhes Gjermane duhet ta posedoj?


Te gjithe aplikuesit duhet ta kene se paku Certifikaten A2 te gjuhes Gjermane , te cilet mund ta bejne ne Goethe Institut, Telec apo ÖSD.
Cilat do te jene kushtet e kontrates se punes?


Kontrata e punes do te jete individuel , do te thot qe per cdo aplikues duhet te bisedohet per kushtet e kontratet apo edhe pagen.
Kush do te kujdeset per banimin?


Per banimin do te mundohem qe ta gjejm ne (DGAPV) , por do te ishte ne perparesi , po qe aplikuesi ne fillim te punes do te kishte mundesi banimi te ndonje i afert i tij.